fredag 1. januar 2010

1. Nyttårsdag !



Kyllingfilet med Persille & Hvitløk ..

Ha kylling i formen med 1løk, 1 hvitløk, 2 gulrot, Persille & 1 / 2 liter vann ca.
Ha på krydder, paprika, kyllingkrydder, salt & pepper, sitronsaft av en 1 / 2 sitron
& en terning kyllingbuljong.
Stekes ca 1 / 2 time.
Smelt 50 g smør & ha i mel til en glatt røre & brun dette på svak varme til ønsket farge på sausen,
Ha oppi all sjyen av kyllingen & ha en dæsj med Fløte i sausen & smak til med salt & pepper
Kok opp & Pisk godt!

Server med det du måtte føle:)

Vi hadde i dag fløtegratinerte poteter (mandelpotet i skiver, hvitløk, salt, pepper, ost & en blanding av melk, Fløte & vann)
&
Grønnsaker.

Vanilje is med jordbær saus til dessert:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig du vil skrive noen ord til meg da ☻
Det setter jeg pris på ♥